Over ons

door Redactie

De anticonceptiebijbel is het tweede boek van LotteLust en Laura Hiddinga. De anticonceptiebijbel is hét naslagwerk voor iedereen die op zoek is naar een passend anticonceptiemiddel. Anticonceptiebijbel.nl is het aanvullende platform bij het boek waar je onder andere actuele informatie, een keuzehulp en ervaringen van vrouwen kunt vinden.

Over het boek

Van de hormoonspiraal en het mannencondoom tot de NuvaRing en de temperatuurmethode; LotteLust en Laura Hiddinga bespreken ze allemaal. Van praktische informatie – de betrouwbaarheid, bijwerkingen, het effect op je hormoonhuishouding – tot persoonlijke verhalen. Bijna vijftig vrouwen en mannen delen hun ervaringen met de verschillende methodes, en LotteLusts huisseksuologe geeft inzicht in de invloed op het seksleven. Met persoonlijke verhalen van onder andere Mandy Woelkens, Cathelijne Blok en Linda de Munck.

De auteurs

Laura Hiddinga is hoofdredacteur van LotteLust.nl, het grootste Nederlandse online magazine voor vrouwen over seksualiteit, liefde en gezondheid. In 2019 verscheen het eerste boek Kom je ook?.

De illustraties in het boek en op dit platform zijn gemaakt door Jessie Hoefnagel.

Contact

Heb je vragen of opmerkingen over het boek of het platform? Stuur een bericht naar redactie[at]lottelust.nl.

Voor persvragen of kun je ook contact opnemen met redactie[at]lottelust.nl.